Mbajtëse kartopecete

Mbajtëse kartopecete

Një mbajtëse kartopecete për tavolinë është një detaj dekorativ dhe funksional që nuk mund të mungojë në tryezat tuaja. Në Megatek mund të përzgjidhni mbajtëse kartopecete të ndryshme, për përdorim të përditshëm ose për raste të veçanta.

16 Items

për faqe

16 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved