Trajtues myku dhe Thithës lagështire

Trajtues myku dhe Thithës lagështire

Nëse vini re se në muret e ambientit tuaj krijohet shpesh herë myk nga prania e lartë e lagështirës, duhet patjetër të përdorni trajtues myku dhe thithës lagështire. Megatek ju ofron trajtues antimyk me veti të shkëlqyera për të parandaluar në mënyrë efektive rritjen e mykur dhe baktiereve në zonat me lagështirë të lartë.

10 Items

për faqe

10 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved