Kana për ujitje

Kana për ujitje

Në Megatek do të gjeni kana për ujitje të formave, modeleve, përmasave, materialeve dhe ngjyrave të ndryshme, të përshtatshme për përdorim të përditshëm, për ujitjen e luleve dhe bimëve të ndryshme në vazo, në ambiente të brendshme apo të jashtme. Kanat për ujitje janë një aksesor i domosdoshëm për të gjithë të apasionuarit pas kopshtarisë.

26 Items

për faqe

26 Items

për faqe