Furça

Furça

Furçat e lyerjes që Megatek ka përzgjedhur, janë me densitet të lartë dhe ideale për përdorime të zakonshme apo të veçanta. Gjithashtu këtu do të gjeni furça me fije natyrale për të lyerje me bojë druri, uji, diluenti por edhe universal në sipërfaqe të caktuara. Ato mund t’i përdorni fare mirë për aplikimin e llaqeve, ngjitësve dhe për projekte artizanale.

Items 1-27 of 83

Faqja
për faqe

Items 1-27 of 83

Faqja
për faqe