Fjongo dhe Lidhëse

Fjongo dhe Lidhëse

Gjatë qepjes mund t'ju nevojiten dhe fjongot apo lidhëset për dekorimin e veshjeve apo tekstileve të ndryshme. Në Megatek jemi kujdesur që t'ju kompletojmë me të gjithë aksesorët e domosdoshëm për një proçes pune sa më të lehtë dhe efikas. Zbuloni fjongot në ngjyra dhe përmasa të ndryshme.

22 Items

për faqe

22 Items

për faqe