Tasa qelqi

Tasa qelqi

Tasat e qelqit janë të domosdoshëm për përdorim në kuzhinat tuaja, sepse përbëhen nga material jo-përcjellës dhe nuk mbajnë aromat e ushqimeve të gatuara më parë. Tashmë mund të përzgjidhni tasa qelqi të temperuar apo rezistentë ndaj nxehtësisë, tasa të mëdhenj për sallata apo kupa për servirjen e akulloreve, duke zgjedhur nga një shumëllojshmëri produktesh këtu në Megatek.

17 Items

për faqe

17 Items

për faqe