Dado çeliku

Dado çeliku

Dadot e çelikut në Megatek i gjeni të një cilësie të lartë për të siguruar shtrëngime dhe fiksime në upa metalik, bulloneri, vida apo dizë. Ashtu si bullonat, edhe dadot vijnë në forma dhe lloje të ndryshme për t'iu përshtatur më së miri projektit me të cilin jeni duke punuar. Shtoni në listën e aksesorëve gjithçka që ju duhet për të siguruar një mbarëvajtje në proçesin e punës.

Items 1-28 of 51

Faqja
për faqe