Bazamente për çadra ambienti

Bazamente për çadra ambienti

Bashkë çadrën, vjen si pjesë plotësuese dhe e domosdoshme për të siguruar një qëndrueshmëri të mirë të saj nën kushte të ndryshme atmosferike, bazamenti. Në Megatek do të gjeni bazamente në materiale dhe modele të ndryshme duke i bërë një zgjedhje mjaft praktike dhe funksionale për çdo çadër.

7 Items

për faqe

7 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved