Tirantë inoksi

Tirantë inoksi

Tirantët e çelikut përdoren për të tendosur kavo të cilat janë kapur me morseta në objekte ose elementë të ndryshëm. Si një aksesor bashkues, ato ofrojnë siguri dhe prakticitet, duke rritur rezistencën e linjave të bashkuara me to. Megatek ju ofron modele të ndryshme si: sy-sy, sy-gremç, gremç-sy, të cilat vijnë në përmasa të ndryshme. Për shkak të benefiteve që ofron materiali i inoksit ato janë të rekomandueshme në indrustrinë ushqimore dhe në punimet sipas projekteve kryesisht në zonat bregdetare.

19 Items

për faqe

19 Items

për faqe