Nënshtresa

Nënshtresa

Nënshtresa është një nga elementët më të rëndësishëm në shtrimin e parketit. Cilësia e saj bën diferencën në jetëgjatësinë e parketit, akustikën e shkeljes dhe izolimin e sigurtë të parketit ndaj lagëshirës, temperaturës apo faktorëve të tjerë atmosferikë. Këtu në Megatek keni mundësi të përzgjidhni nështresën e duhur për parketin tuaj.

12 Items

për faqe

12 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved