Shëndeti i femrave

Ndryshimet fiziologjike që pëson një grua gjatë gjithë jetës kërkojnë mënyra të ndryshme ushqimi në faza të jetës, si adoleshenca, mosha e pjekurisë, vitet e lindjes së fëmijëve, menopauza, post-menopauza dhe plakja. Suplementet ushqimore të grave të ofruara në Megatek janë formuluar posaçërisht për të mbështetur nevojat unike nutritive të grave në çdo fazë të jetës dhe mund të ndihmojnë në rritjen e mirëqenies.

3 Items

për faqe

3 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved