Çorape për variçet

Çorape për variçet

Mjekët shpesh rekomandojnë çorape me kompresim për të përmirësuar qarkullimin, për të ndaluar keqësimin e venave me variçe dhe për të zvogëluar dhimbjen ose shqetësimin. Çorapet e kompresimit të gradës mjekësore për venat me variçe, të ofruara këtu në Megatek, mund të bëjnë një ndryshim në shëndetin tuaj dhe të ndihmojnë në lehtësimin e venave me variçe.

12 Items

për faqe

12 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved