Videocitofoni

Videocitofoni

Ndryshe nga llojet e tjera të zileve të derës, videocitofonitë ju mundësojnë jo vetëm larjmërimin për vizitorë tek dera, por edhe komunikimin e drejtpërdrejtë me to si dhe shikimin në kohë reale të hapësirës së derës përmes videos. Këtu në megatek mund të gjeni modelin tuaj më të përshtatshëm të videocitofonisë.

11 Items

për faqe

11 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved