Orë multifunksionale

Orë multifunksionale

Orët multifunksionale shërbejnë për të parë orën, dhe për të vendosur alarmin, për të parë temperaturën, nivelin e lagështisë, kalendarin; të gjitha këto në një pajisje të vetme elektronike! Këtu në Megatek gjenden modele të ndryshme të orave shumëfunksionale, të cilat mund t’i zgjidhni duke i përshtatur me arredimin e zyrës, shtëpisë ose biznesit tuaj.

8 Items

për faqe

8 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved