Kujdesi intim

Kujdesi intim

Një higjienë e mirë intime është thelbësore në parandalimin e infeksioneve, sidomos gjatë fazave si menopauza dhe periudha pas lindjes. Në Megatek jemi kujdesur që të sjellim produkte të përshtatshme që kujdesen për ph dhe florën vaginale, në përputhje me fiziologjinë tuaj. Kushtojini kujdesin e duhur zonës suaj intime duke krijuar një rutinë higjienike përmes produkteve që do të gjeni këtu.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved