Kazma dhe prashitës

Kazma dhe prashitës

Në gamën e gjerë të produkteve të kopshtarisë në Megatek mund të përzgjidhni kazma dhe prashitës të një cilësie të lartë, të cilat janë të përshtatshme për të punuar tokën e ngjeshur ose për të hapur një gropë për mbjelljen e një bime të re, duke përmirësuar efikasitetin dhe duke i mbrojtur duart tuaja nga lodhja.

Items 1-28 of 33

Faqja
për faqe