Buzëkuq i lëngshëm

Buzëkuq i lëngshëm

Buzëkuqët e lëngshëm janë nga ato produkte kozmetike që do t'ju "shpëtojnë" në çdo situatë! Mjaft i lehtë dhe i shpejtë për tu aplikuar, buzëkuqin e lëngshëm mund ta mbani gjithmonë në çantën tuaj për t'ju ardhur në ndihmë qoftë gjatë një dite në punë apo gjatë ndonjë eventi në darkë. Ju mbetet vetëm të zgjidhni në Megatek markën dhe ngjyrën tuaj të preferuar.

Items 1-28 of 123

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 123

Faqja
për faqe