Korniza PVC

Korniza PVC

Kornizat e fotografive janë një mënyrë e thjeshtë dhe sentimentale për të dekoruar çdo hapësirë qoftë në shtëpinë apo zyrën tuaj. Kornizat PVC janë mjaft të lehta dhe praktike për të personalizuar siç ju dëshironi ambientin tuaj duke vendosur në to, fotografitë tuaja të çmuara.

18 Items

për faqe

18 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved