Uturake dhe Ulëse tualeti

Uturake dhe Ulëse tualeti

Uturakët dhe ulëset e tualetit që do të gjeni në Megatek, janë mjaft të përshtatshme për fëmijët e vegjël, falë formës ergonomike që kanë. Përbërë nga materiale mjaft praktike në përdorim dhe mirëmbajtje, ato janë zgjedhja më e mirë që mund të bëni për fëmijën tuaj.

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved