Termusë kampingu

Termusë kampingu

Një nga aksesorët e domosdoshëm për një udhëtim kampingu është termusi. Në Megatek kemi sjellë termusë kampingu të pështatshëm për ruajtjen e lëngjëve në temperaturën e duhur. Mund të përdoren për të marrë me vete kafen, qumështin, çajin si dhe lëngje të tjera.

14 Items

për faqe

14 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved