Kabull dhe Aksesorë video

Kabull dhe Aksesorë video

Për të transmetuar një sinjal të pastër video nga pajisjet tuaja të multimedias, do të ju duhen një sërë kabujsh dhe aksesorësh për transmetim video, të cilat në Megatek do t’i gjeni në shumëllojshmëri në varësi të distancës që ju duhet dhe ambientit ku do të përdoren.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved