Elemente mbajtës metalikë

Elemente mbajtës metalikë

Për një qëndrueshmëri më të lartë të rafteve që vendosen në mure, përzgjidhni në Megatek elementë mbajtës metalikë, të përshtatshëm për rafte me kapacitet të lartë mbajtës. Elementët mbajtës metalikë për rafte të vetëqëndrueshëm janë të përshtatshëm për përdorim në ambiente formale dhe jo-formale.

Items 1-28 of 113

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 113

Faqja
për faqe