Morseta çeliku

Morseta çeliku

Morsetat e çelikut janë kapëse që përdoren në shtrëngimin dhe fiksimin e kavove të çelikut. Forma e tyre është e projektuar për të siguruar rezistencë dhe qëndrueshmëri. Në Megatek do t'i gjeni të përmasave të ndryshme për t'iu përshtatur më së miri diametrit të ndryshëm që mund të kenë kavot.

Items 1-28 of 104

Faqja
për faqe