Furra me dru

Furra me dru

Furrat me dru gatuajnë më shpejt, ofrojnë shpërndarje të barabartë të nxehtësisë, theksojnë aromën e ushqimit dhe janë gjithashtu shumë efikase në energji dhe ulin kostot e përdorimit të energjisë. Në Megatek do të mund të përzgjidhni modele të ndryshme të furrave me dru, të përshtatshme për shtëpinë apo restorantin tuaj.
Momentalisht nuk ka produkte në këtë kategori.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved