Karrige plastike

Karrige plastike

Karriget plastike që do të gjeni në Megatek janë të lehta, praktike dhe mjaft rezistente ndaj kushteve atmosferike. Ato mund ti lini gjatë gjithë kohës në kopësht, gati për t'u ulur e relaksuar kurdoherë në diellin e ngrohtë pranveror! Zgjidhni mes formave dhe ngjyrave të larmishme.

27 Items

për faqe

27 Items

për faqe