Anti-ageing për meshkuj

Anti-ageing për meshkuj

Lëkura e fytyrës tek meshkujt përballon shumë sfida, si ekspozimi ndaj diellit, era, i ftohti, ndotja, lodhja dhe stresi i përditshëm, të gjithë faktorë që mund të çojnë në dehidratim të lëkurës, vija të imëta dhe rrudha. Tani mund të përzgjidhni nga një gamë e gjerë e kremrave dhe serumeve në Megatek, për të trajtuar simptomat e lodhjes dhe plakjes së parakohshme tek meshkujt.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved