Shirita kufizues

Shirita kufizues

Shiritat kufizues gjejnë shumë aplikime në industri të ndryshme. Ato janë ideale për të kufizuar një zonë që paraqet rrezik duke parandaluar kështu hyrjet aksidentale në ato zona. Megatek ju ofron shirita ngjitës reflektues mjaft rezistentë ndaj konsumimit dhe shirita kufizues të cilët vijnë zakonisht me ngjyra të ndezura dhe me fjalët "Kujdes" ose "Rrezik", për kufizimin e zonave ku kryhen punime me rrezikshmëri.

17 Items

për faqe

17 Items

për faqe