Zinxhirë dekorativë

Zinxhirë dekorativë

Zinxhirët dekorativë që gjeni në Megatek përdoren si në ambiente të brendshme, ashtu dhe në të jashtme. Ato janë ideale për të varur ndriçues, vazo lulesh apo produkte të ndryshme. Mund të përdoren edhe si elementë dekorues në shtëpi, bare, restorante apo ambiente të tjera. Hallkat e zinxhirëve mund të hapen dhe të mbyllen shumë lehtë.

20 Items

për faqe

20 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved