Aromatikë për dollape

Aromatikë për dollape

Ndonjëherë detergjentët aromatikë mund të mos qëndrojnë gjatë në rroba. Për ta zgjidhur këtë problem, Megatek ju ofron aromatikët për dollapë. Mjafton ti vendosni në ndonjë cep të dollapit dhe rrobat tuaja do të kenë gjithmonë një aromë të këndshme. Zgjidhni mes modeleve dhe aromave të ndryshme.

15 Items

për faqe

15 Items

për faqe