Mbështjellës për tuba

Mbështjellës për tuba

Për organizimin e pajisjeve të kopshtarisë, mund të përzgjidhni aksesorë të ndryshëm, si mbështjellës për tuba, në Megatek. Një mbështjellës për tuba përdoret për mbështjelljen dhe organizimin e tubit të vaditjes së bimëve dhe ambienteve të gjelbra, duke menaxhuar hapësirat e ndryshme.

15 Items

për faqe

15 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved