Guralecë dekorimi

Guralecë dekorimi

Guralecët gjejnë një përdorim të gjerë në dekorimin e hapësirave të jashtme. Ato mund të vendosen në sipërfaqen e dheut të vazove për të shtuar më tepër ngjyra dhe një stil unik. Me llojet e ndryshme të guralecëve që do gjeni në Megatek, mund të personalizoni sipas shijeve tuaja vazot apo hapësirat e ndryshme.

23 Items

për faqe

23 Items

për faqe