Qirinj ditëlindje

Qirinj ditëlindje

Bashkë me ëmbëlsirën/tortën e ditëlindjes, vijnë si pjesë e pandashme dhe qirinjtë! Nuk ka se si të mungojë momenti i shprehjes së një dëshire dhe fryrjes së qirinjve me shpresën për tu realizuar dëshira. Në Megatek do të gjeni qirinj të veçantë për ta bërë momentin akoma më të këndshëm.

9 Items

për faqe

9 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved