Grila veneciane plastike

Grila veneciane plastike

Një zgjedhje e zgjuar dhe ekonomike për të kontrolluar dritën që futet nga jashtë, janë grilat plastike. Në Megatek ato vijnë në ngjyra dhe përmasa të ndryshme për t'ju dhuruar reflektime shumëngjyrëshe duke iu përshtatur arredimit tuaj të brendshëm. Ju mbetet të zgjidhni ngjyrën tuaj të preferuar!

Items 1-28 of 30

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 30

Faqja
për faqe