Konturues

Konturues

Konturuesi është një produkt kozmetik i nevojshëm nëse dëshironi të definoni dhe të nxirrni në pah më shumë konturet tuaja. Konturimi ndihmon në krijimin e një efekti vizual që i jep fytyrës suaj tipare tre dimensionale, shprehëse dhe në harmoni të plotë me proporcionin e fytyrës suaj. Zbuloni markat më të mira që kemi sjellë në Megatek dhe krijoni një makeup fantastik!

13 Items

për faqe

13 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved