Gota birre

Gota birre

Përzgjedhja e një forme apo përmase të caktuar të gotave të birrës luan një rol të rëndësishëm në ruajtjen e aromës dhe shijes së birrës. Në Megatek mund të gjeni një gamë të gjerë me gota birre, të përshtatshme për përdorim profesional, në bare, restorante apo birrari.

13 Items

për faqe

13 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved