Bojëra druri me bazë uji

Bojëra druri me bazë uji

Bojërat e drurit me bazë uji që gjeni në Megatek kanë aftësi që të mbrojnë drurin nga shkatërrimi, myku, njollat dhe fenomenet e ndryshme natyrore që mund të ndodhin në sipërfaqe druri. Këto bojëra janë ideale për dyert, dritaret, kornizat dhe çdo sipërfaqe druri duke ruajtur elasticitetin sipas formave të caktuara të drurit.

Items 1-28 of 77

Faqja
për faqe