Karikues pajisjesh, Mbajtëse telefoni për makinë

Karikues pajisjesh, Mbajtëse telefoni për makinë

Përdorimi i telefonit gjatë drejtimit të makinës nuk është më diçka e pamundur apo e jashtëligjshme dhe kjo falë vendosjes në pozicione dhe hapësira nga më të ndryshmet duke përdorur aksesorët mbajtës për makina. Gjithashtu, gjatë përdorimit mundësohet edhe karikimi, falë karikuesve 12 V, si dhe dëgjimi i muzikës falë AUX apo transmetuesve të të dhënave nga Smartphone në sistemin qendror të makinës. Një pafundësi specifikash dhe karakteristikash që do ti gjeni me marka të ndryshme dhe çmimin më të mirë në treg.