Tenxhere makaronash/avulli

Tenxhere makaronash/avulli

Tenxheret e makaronave apo ato të gatimit me avull janë një shpikje e zgjuar që e bën gatimin e recetave tuaja të preferuara mjaft të lehtë! Ato përbëhen nga dy pjesë nga ku pjesa e poshtme shërben për të vluar ujin dhe pjesa sipër për të gatuar ushqimin. Në Megatek do të gjeni tenxhern tuaj të preferuar për të gatuar makarona apo ushqime me avull.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved