Prajmer dhe Bitum i lëngshëm

Prajmer dhe Bitum i lëngshëm

Përpara vendosjes së membranës hidroizoluese, është e nevojshme të aplikoni prajmerin për një rezultat të mirë dhe afatgjatë. Prajmeri bën të mundur ngjitjen e mirë dhe kryen rolin e hidroizoluesit në poret dhe të çarat që mund të ketë betoni ose muri. Në Megatek do të gjeni prajmer me bazë bitumi të cilët mund t'i aplikoni me rrul ose furçë.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved