Rota fikse me frenim për mobilje

Rota fikse me frenim për mobilje

Rrotat fikse me frenim për mobilje janë ato lloj rrotash të cilat përdoren përgjithësisht për mobilje me pesha të rënda dhe janë për lëvizje në distanca të caktuara në vijë të drejtë lineare. Ato janë të përshtatshme për tu përdorur në mobilje të parakomanduara nga njeriu. Zgjidhni përmasat që i përshtaten më së miri mobiljeve tuaja.

3 Items

për faqe

3 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved