Antimykotik

Antimykotik

Përzgjidhni në Megatek medikamente antimykotikë cilësorë për trajtimin e problemeve të mykut në lëkurën e trupit dhe duarve. Një medikament antimykotik apo antifungal, është një fungicid farmaceutik ose fungistatik që përdoret për të trajtuar dhe parandaluar zhvillimin e mykut, kandidiazës, infeksioneve të rënda sistemike si meningjiti kriptokoksik dhe sëmundje të tjera.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved