Kolona dushi

Kolona dushi

Modelet e shumta të kolonave të dushit në Megatek janë zgjidhja perfekte për të gjithë ju që hasni vështirësi në vendosjen e lartësisë së kokës së dushit. Falë cilësisë superiore dhe dizajneve moderne, kolonat ofrojnë fiksim të sigurtë të kokës së dushit dhe jetëgjatësi të lartë në përdorim.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved