Spatula servirje inoksi

Spatula servirje inoksi

Spatulat për servirje janë një mjet i dobishëm në kuzhinat familjare dhe një aksesor i domosdoshëm në servirjen e gatimeve profesionale. Në Megatek mund të përzgjidhni spatula servirje inoksi, prej një materiali cilësor rezistent jo vetëm ndaj nxehtësisë por edhe ndaj përdorimit të shpeshtë.

27 Items

për faqe

27 Items

për faqe