Puseta polipropileni

Puseta polipropileni

Pusetat e polipropilenit janë një alternativë e mirë për gropat e betonit. Hyrjet dhe daljet praktike në pjesët anësore lejojnë një lidhje të shpejtë dhe të saktë me tubat. Falë peshës së lehtë, ato mund të zgjaten në rastet e gërmimeve të thella. Të gjitha aksesorët, nga kapakët fundorë deri tek grilat dhe kornizat, zgjerojnë fushat e aplikimit dhe lejojnë përputhshmërinë me gropat e betonit. Zbuloni në Megatek përmasat e ndryshme dhe zgjidhni ato që i përshtaten më së miri kërkesave të punës.

8 Items

për faqe

8 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved