Tulla xhami

Tulla xhami

Krijoni një pamje të mrekullueshme në ambientin tuaj duke përdorur tullat e xhamit. Krahas funksionit si ndarëse ambienti, këto tulla do të shtojnë stil dhe më shumë dritë në hapësirën tuaj të brendshme, duke lejuar depërtimin e dritës nga jashtë. Megatek ju ofron tulla xhami të përmasave, dizajneve dhe ngjyrave nga më të ndryshmet për t'iu përshtatur stilit dhe ambientit tuaj!

10 Items

për faqe

10 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved