Kortinka për perde

Kortinka për perde

Kortinkat janë një zgjedhje e zgjuar për zgjatimin në rastin e vendosjes së perdeve. Ato janë mjaft praktike si dhe vjnë në modele elegante në Megatek.. Për më tepër janë tepër të lehta për tu montuar dhe nuk nevojiten vida. Finale e buta nuk lënë shenja si dhe nuk dëmtojne sipërfaqen.

15 Items

për faqe

15 Items

për faqe