Tasa metalike

Tasa metalike

Për përgatitjen e gatimeve të ndryshme dhe ëmbëlsirave, në kuzhina dhe pastiçeri, përdoren tasa metalikë të një kualiteti të lartë, të cilët ruajnë cilësinë e përbërësve të gatimit. Megatek ofron një koleksion të gjerë me tasa metalikë, në përmasa dhe modele të ndryshme, të përshtatshëm për përdorim professional dhe jo-profesional.

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved