Ankerplast

Ankerplast

Ankerplastet mjekësore përdoren gjerësisht për shërimin dhe mbrojtjen e plagëve të vogla, djegieve, si dhe për përdorimin në spital për rregullimin e materialeve të fashave, kompresave, gjilpërave të injeksionit, kanulave, kateterëve etj. Në Megatek ju mund të zgjidhni ankerplaste mjekësore higjienike në forma dhe madhësi të ndryshme.

Items 1-28 of 29

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 29

Faqja
për faqe