Karrukull çeliku

Karrukull çeliku

Një mori zgjedhjesh karrukullash në Megatek, për t'iu ardhur në ndihmë çdo rasti në punë! Karrukulla e çelikut janë karrukulla që përdoren për pesha të lehta dhe të mesme, duke gjetur kështu një përdorim të gjerë në shumë fusha. Për shkak të materialit, nuk rekomandohen të përdoren në pesha shumë të mëdha. Në Megatek do t'i gjeni në përmasa të ndryshme.

11 Items

për faqe

11 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved