Aksesorë për kokteil

Aksesorë për kokteil

Përgatitja e kokteileve në bare, restorante apo bankete, kërkon pajisjet e duhura, për rezultate profesionale. Në sektorin e enëve dhe pajisjeve të kuzhinës në Megatek mund të përzgjidhni aksesorë për kokteil të ndryshëm, të një cilësie të lartë, të cilët përshtaten më së miri sipas nevojave të biznesit tuaj.

20 Items

për faqe

20 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved